Inte långt kvar nu ;)







Snaaaart gäller det ;) hehe inte långt kvar nu ;) hehe
Läängtar det kommer  bli såå nice  ;)  men det blir att fixa endel innan ;)

vad händer ? vad ska jag göra ? vart ska jag?  eller  vad ?  ;) hehe

*Här kommer segertåget rullar in som ....*

ghjkl










Sorry !



Jag vet jag har inte bloggat på jättelänge nu men det har varit en massa saker hit och dit hela tiden :( ..
 och jag  har hållit på (håller på än ) att försöka beställa ett par skor men det går inte så bra :(  massa strul  hela tiden ..  blir såå trött *tur att man har "D" som kan göra en på bra humör* ;) hehe
btw fick  mitt paket härom veckan ;)  väntar  nu bara på ett till såå jag kan få det komplett... Snart är  det time för att fixa naglarna ju ;)  men vet fortfarande inte vilka två färger jag ska ha :( * i-landsproblem* jag vet ;) men iaf ..  sen blir det lite shopping , att handla in det som behövs  :)

ghjkl

Thinking of..



Thinking of some old times..



*missing U*

Nu blir det iaf movietime :)  See  Yaa !

ghjkl

........




*????????*


ghjkl

Svar..


 
Har fått förfrågan om en videoblogg om lite info om shopping  :)  Ofc kan jag fixa ihop det  någon dag :)
Något mer önskemål på någon videoblogg som jag ska lägga upp ?   säg gärna till då såå får vi se vad jag kan fixa ihop :)

ghjkl

<3<3<3<3




 "D"- time  right now ! ;) hehehe <3<3<3<3

D- Du är  bra ........
Jag- awe men du är bäst ..........
D- nej jag är bara "D" .........
Jag- inte såå bara det @--  ........
D- ja ok jag är kungen och du drottning ;) ........

hahaha  "D" är  crazy men  vet ni vad I like it  ;) hehe.... *Sorry to tell U men resten  är censurerad* ;) 


ghjkl

Videoblogg





ghjkl

Inte lätt å va poppis ;)



HEHE  va gör man inte för att roa sig ibland ;)  hmm btw fick ngt skumt sms  idag :S faan andra gången nu  först i fre fick ja ett random sms av ngn weird random snubbe :S sen  ringde en annan kille  typ sent på kvällen svara inte för såg smtalet sen,  ååh han brukar inte snacka m mig såå ofta såå undrar om han va full ? ;)  sen idag fick jag ngt random sms av ngn snubbe som påstår jag har snackat med han på fb  men  wtf jag känner ingen som heter såå åå har inte snackat med ngn som heter så heller :S  hittade ju inte ens snubben på fb :S hmm werid..  Ajja inte lätt å va poppis ;) hehe ..  men jag har hemlige "D"<3  behöver ingen annan .. För honom håller jag hårt i ;) 


ghjkl


Eldaelda..



Va med pappa  och lämnade av mamma hos frissan i stan idag sen drog vi vidare för att titta på  lite nya spisar, vår börjar bli rätt såå uppeldad  nu ;) hehe *rolig ja va där* ;)  nah  men den har hängt med ett tag nu såå det behövs en ny..
















Jeup jag tog  kort på några  spisar som dom hade ;)  det fanns  mkt mer ofc men  ahh.. Bild  nr 2 och 3 tkr jag bäst om(alltså spisen då ofc) ;)  eller vad tkr ni ?  HISS eller DISS ?  sen tog jag bara lite kort på de andra för skojjs skull , hehe ..



Och sen såå hade dom en jättesöt hund som kom fram och hälsade :D ;)  hehe


ghjkl




Morning !



Precis ätit frukost.. Usch det snöar ute inte jättemycket men ändå ! :( jag vill ha plusgrader åå vår nu !.. Usch åå så ska man ut i den här kylan :(  Man blir ju inte precis på taggat humör när det är sånt här väder..

ghjkl

Beslutsångest !




Hmm ångest ska jag köpa  den här eller ska jag välja den här ? :




 Usch vilken beslutångest :/  buuhu ..   hehe *ilandsproblem*  ;) men  jaah vilken ska jag välja ?
 det får ju inte bli för lite för jag ska göra en spec sak  såå  de måste bli bra ;)


Btw :  "D"   *Missing*   <3<3<3<3


ghjkl





........





*????????*



ghjkl

Its a secret





Hehhe satt just å täknte på "D"<3 när han skickade ett litet mms till mig på sina nya tattoo ;)  dock är den inte klar än  men  den va riktigt ball ;)   soo sexy m tattoos ! ;) eller va tycker ni ?  :) 

Hehe btw  hemlige "D" hade ocå tydligen vatt å smygkollat på min blogg sa han  oxå ;) hiihih  han tyckte han va väldigt poppis  i min videoblogg  hehe jaah de är inte lätt å va populär  då man får va i "rampljuset" hehe ;)



Jag har en liten plan på G ;) 
SoonSoonSoonSoon ?!   mabye baby ;) hehe  hemligt hemligt  ....


<3<3<3<3<3<3<3<3

Hmm jaag är shoppingsugen  undrar om man ska ge lilla city en chans skulle behöva nya jeans, tröjor å  lite nya underkläder men blir galen finns inget där ju ... Hoppas att det har kommit in ngt nu´,Haha ilandproblem jag vet ! men iaf ..


ghjkl



Cam pics










Lekte lite med  cammen  ;) hehe  , ibland har man innget vettigare för sig  än att flumma runder lite ;) hehe..

ghjkl


Videoblogg





ghjkl

Alltid lika kul ;)



När jag kom hem låg där ett litet paket och väntade på mig ;) hehe alltid lika kul å få paket :D  tycker inte ni oxå det ? ;)  Ohh va kan det vara i det paketet då ? ;)

ghjkl

NYTT !



Igårkväll såg jag denna filmen ,  har velat sett den ett tag nu för den verkade rolig när jag såg den på trailer ;)  Så igår  blev det äntligen sååå .. Jag tyckte om den, lite annorlunda inte riktigt som alla andra filmer   men den var bra och det blev några skratt igår ;)  såå  jag tycker att den är värd att se ! :D

ghjkl

I was first ! ;)



HISS ELLER DISS?

Jeup såg  Mean Girls 2 för någon timme sen ,  och vet ni vad den har inte ens kommit ut på release än ;) hehe.. (och såå vitt jag vet har inte Kissie heller sett den än ;) .. )

Iaf måste faktiskt ge filme credit för annars brukar uppföljare vara sk*tkassa och man blir hur besviken som helst..  Det var så det började när jag började titta på den *tänkte ohnej palla sitta å titta på den  här , suck ännu en kass uppföljare som alla andra filmer* men fick faktiskt ändrad uppfattning för den var  rätt bra :) såå + för det ..


ghjkl

Hemligt !





Igår  såå ... ;) heehe , vem vet det kanske  kommer hem ngt  till mig.. Jag  är mkt bättre idag men  är inte helt frisk , uhh den här hostan ! jobbig den är .. :(   usch  känner mig uppsvälld av att ligga här å inte ut å röra på mig men va ska man göra när det är minus grader å man inte mår bra ?   jag äter inte spec mkt men känner mig ändå som ja gått upp massa, fast ja inte har det..  det blir till att ut å röra på sig ordentligt  när ja är frisk.. iaf ordentliga promenader till att börja med..  Usch vad det ska blåsa å va kallt då ! vill ha vår nu !



 jag fickett litet gulligt sms i fm när jag låg i sängen , hur gulligt som helst :D <3  från vem ?;)   vem tror ni  ? ;)  <3 (svårgissat va? ;) hehe )   



Snartsnartsnartsnart ?! ;)    BOOM !  ;)


ghjkl

Uh !



Uh va trött jag blir !  Spelar tydligen ingen roll hur många kanaler man har för  det finns iaf inget roligt att se på tv.. Inte undra på att folk laddar ner !   Bara craap  på tv i princip ju.. 


ghjkl

Alla pratar om..



Ja idag är det alla hjärtansdag, kan man ta miste om det ?  nah för alla pratar om det.. själv tycker jag att dagen är överskattad , liksom man  älskar väl  sin  kille/tjej  eller sin familj fast att det inte är alla hjärtansdag ?! Bara för att det är denna "speciella  dag" är det bara då man ska vara gullig och visa hur mkt man eg uppskattar dem man älskar ? kan man väl visa fast att det inte är alla hjärtansdag ..

<3          <3        <3       <3          <3          <3          <3           <3



* Miss D*  <3

Btw :  gissa vem som blev riktigt sjuk i fre men ändå blev han  frisk för mig, hmm orättvist , jag som har vatt sjuk hela  förra veckan och är fortf det :(    uscch .. *Ilandsproblem* ;)  det är ju bara för att jag inte har såå kul  just nu såå tkr ja andra kan  joina mig i klubben   ;) hehe  Nah men det är  ju bra iaf  att  hemlige "D"  är frisk  :) <3


ghjkl


E..



Ligger i soffan med  kudde och täcke  och ser på E - Kendra  :)  Hon är ball, gör precis som hon vill utan att  bry sig om vad andra tycker  och ändå  tycker folk om henne :D  (även  fast att hon har vatt playboybrud) 


ghjkl

Morning !



Eftersom jag fortfarande är sjuk såå får det bli mys i soffan med datorn, kudde och täcke  och kanske  lite film:) (uusch jobbigt att vara sjuk)  Trött som f*n är jag eftersom  denna sjukan  håller på att spökar på natten , såå det blir att man sover på dagen , hmm jättebra att vända på dygnet or not ?!  inte kul sen när man ska vända tillbaka det :/  ajja ..  Sitter här och dricker te och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk  ;) hhaaha , men man är såå sjukt uttråkad när man är sjuk..



ghjkl


........



*????????*


ghjkl

:(








Jaha då är man fortfarande sjuk :( uusch.. kan  ju knappt sova :(


BTW: Grattis till CM som fyllde år i fre :) Saknar den tiden.. Men tyvärr flyttade CM och vi tappade kontakten :(


En liten uppdatering om "D"- Vi  snackar nästan varje dag med varandra :D <3  (fast  nu har vi inte pratat på typ ca två dar :O OMG!  hur ska det här gå ?! ;) hahaha  nah  men  man måste ju kunna göra annat oxå :)

Jag är uttråkad men jag orkar samtidigt inte gör  ngt för den här äckliga sjukan .. *ilandsproblem or what?* ;)



ghjkl

Kommer ni ihåg?



I lördes såå fick jag ju hem lite paket, kommer ni ihåg? :)  här iaf kläderna som låg i paketet(syns kanske inte såå bra men  det är jätteurringat,sexigt;) hehe



Ett exakt likadant fast i blått ;) (hehe kunde inte välja vilket jag ville ha såå blev båda(;.... )



Inte jäättebra bild precis men  ungefär såhär ser linnéna ut på :)



och den här sommarklänningen låg också i paktet (oxå urringad ;).. hehe)  riktigt snygg :)

ghjkl

Uppdatering från veckan..






Ja  då var det dags för att städa bil, skulle egentligen tvättat den också men mitt i allt städande såå började det ofc regna ! suck ...  Men  ajja den blev iaf fin på insidan ;)  inte en dag för tidigt om man säger så(inte min bil för den städade jag och tvättade i söndes)


Gick upp tidigt för att dra intill city på em började jag få ont i ryggen  åå kände mig inte på topp, senare på kvällen mådde jag inte alls spec bra såå blev inte mkt till sömn..



Ett litet paket kom hem till mig :D hmm undrar vad det kan vara i det då ?;) hehe (Jag vet) hehe..


Detta var det som fanns i det lilla paktet :D (nah det är ingen bikini är faktiskt  glansiga underkläder:D, man kan kanske om man vill ha det som bikini) men jag tänkte ha det under mina nya linnén för gick inte att ha vanlig bh under blev inte såå snyggt..



Jag  Mådde riktigt bad- fy f*n vad dåligt jag mådde men var ändå tvungen att åka intill city för att möta två polare och ha ett möte.. Det var inte spec lyckat för min del,kände mig inte engagerad men va ska man göra när man mår kass? Jag åkta intill stan och genomförde mötet iaf.. Vi hade såå trevligt det kunde bli iaf:) Det blev att käka på Subway , Min kära vän Diana  är helt såld på det såå därf blev det så:P (btw jag fick stoppa i mig ngra tabletter för att orka mig upp ur sängen)Usch feber och ont i ryggen hade jag osv..



Efter mötet såå försökte jag ändra på min tid som jag hade beställt för mina naglar men det gick inte:( såå ajja jag har kvar samma tid oaf för orkade inte kladda med det.. det löser sig ändå :)  Sen blev det apoteket för att köpa upp mig på värktabletter och såå blev det rengöringsmousse till ansiktet :) Sen  hem och kasta sig i sängen för att vila..



Något bättre idag men ganska kass ändå.... Fick iaf dra till city och fullborda det  som vi hade möte om dagen innan, såå  knarka  värktabletter  för att orka med dagen? jaaoo.. Febern iaf borta ,men den här jäkla hostan, aj aj.. Det blev en lång dag fast att jag egtligen skulle beöhvt ligga nerbäddad i sängen.. Det blev hem och vila, efter att ha vilat i sängen några timmar såå blev det ner med kudden till soffan för att se two and a half men :)




ghjkl


God Morgon !



Jahja dagens frukost Grönt te med honoung(bra för halsen och gott oxå)  sen  blev det ett glas tanbärsjuice(mkt socker i Iknow men det är bra för det är  mkt c-vitamin,kan jag behöva nu)  och så blev det en apelsin(oxå mkt c-vitamin i) Det är nämligen såå här att just nu behöver jag mkt c-vitamin för jag är sjuk också där för som jag inta har uppdaterat på nästan hela veckan .. Jag är fortfarande sjuk men ngt bättre det är  snarare hostan just nu som tar dö på mig.. Jobbigt ont gör den ocå ! usch ! inte bra.... Hoppas inte ni också har gått och blivit sjuka . 




Btw Lilla Emzon(Emma)  hoppade upp i min säng nu på morgongen när jag vaknade och var helt plötsligt jättekelig och ville ligga här och mysa i min säng :) såå nu ligger hon och snarkar här ;)  Btw mår fortf ganska kass:(  jäkla hosta :(

ghjkl

........




*????????* 


ghjkl

Va kan det vara ? Del 2 ;)




Denna ringen  fanns i det andra paketet :D  riktigt snygg ! ..

ghjkl

Va kan det vara?;) hehe



Hehe jeup detta  fanns i det lila paketet;)  tsm med:



Denna toppen ;) hehe och : ..



;) hehe..


ghjkl

Wiie ! :D



Hehe  detta låg  och väntade på mig när jag kom hen ;) vad kan det vara ?;)



Hehe ett till paket låg och väntade på mig alltså två paket   låg och väntade på mig från posten :D Yey ! Va kan de vara  i pakten?;) hehe

ghjkl


Utgång !



Efter förkröket hos  T , där blev det  cider,xider å massa shotar å malibu coccos drinkar ;)  hehe mums....

Det blev ngn  pub som hette saloon ,helt okay pub men där fanns ju inget dansgolv :( ....



Kex och  våra xider ;)  hehe ..



NYKTERT ? hehe ;) ....



Jaah man blev ju bjuden på  xider ;) nice ! hehe



Sexy pose  Kex ;)  hehe ..




What va skulle de va bild på eg ? :P  haha ..



Me ;)  and btw det är den nya klänningen  :)

ghjkl

Booze ?



Hehe jaah  det blev utgång i fredes då ;) gott snack :D  först  blev det mat  ofc  hos en polare, han hade lagat mpt åt oss  brudar, snäällt va ?:)  sen  blev det att fixa sig där för att sedan dra till T:s lägenhet  för att köra lite förkrök där för att sen dra ut ;) hehe  åå vem  glömde leget halvvägs till T ? joo om inte Kex   hon kom på att hon  glömde det, såå det var bara att vända igen*suck* haha ajja det är inte lätt när det är svårt;)  den där turksikpepparan var tydligen viktigare än  leget ;) hehe  sen  kom vi  iaf äntligen  till T :)  hmm, vår sprit? ;) vem har spriten? ;)

ghjkl

Hiss eller diss ?



När jag va inne i stan tänkte jag köpa lösnaglar  som jag kunde ha till kvällen, spp hittade jag dessa ursnygga(dålig bild för jag satt i bilen)  men det är en ljuslila/vit blomma  med silverglitter som kant på blomman  och på varannan blomma var det en glitter sten i mitten på oxå.. Iaf  stod på paketet att dom skulle hålla 1-3 dagar  joo  eller hur va .. F*n det sämsta jag varit med om  hann inte ens göra iordning mig innan dom åkte av :(   riktigt dåligt ! såå aldrig mer lösnaglar för mig ! (eller? ..) Ah det känns skönt nu iaf för när ja va inne i stan passade jag på att beställa tid för att fixa mina naglar*wihoo!* :D  meeen jag har ett litet problem jag vet inte va jag vill ha för design på dom än vet bara att jag vill ha två glitterfärger men mer vet
 jag inte :(  haha ! i-landsproblem ;) ... Btw köpte ett par söta örhängen oxå ;) visar sen ..

ghjkl

Tågresan..



När jag satt på tåget i fredes( efter att ha gått upp tidigt för att dra intill stan en runda innan jag skulle ta tåget) så såg jag ett nytt tåg  som  några antagligen ungdomar hade gjort graffiti på, tyckte den va riktigt ball gjord :D (bildens dåliga kvalité^beror på att  tåget som jag satt på att dess  ruta var smutisgt hahha..

ghjkl

Inte som planerat



Gårdagens outfit(skitkass bild jag vet,ljuset var asdåligt)
G-star jeans  och en vanlig enkel blus från H&M .
Först upp tidigt och iväg intill stan å så .. sen  blev det chill  en runda på stan  köpte  nytt hårspary( mitt var slut) och en ny mascara :)  hmm såg  K på  i city , länge sen..  sen  egentligen skulle jag catcha upp med F men såå blev det inte  tyvärr, jag  var riktigt  seeg  igår astrött å  dåligt sömn , not good ..  menmen

Går dagens käk blev först till frukost äpple och apelsin sen  blev det  2 bananer  å   4 st lingongrova , citronvatten och såå blev det färsk ananas...

ghjkl


Sux it !



Gud såå feg man kan va då !  Att man inte kan stå för det man säger utan måste vara anonym eller skriva in ett falskt namn när man ska kommentera något dumt ! ...  Att man bara ens lägger ner engergi på att klaga på ngn annan , skaffa ett liv ist, har man inget vettigt att säga kan man lika gärna hålla tyst..  Jag vet att jag inte är kissie-smal eller modell-smal det vet jag om.. And btw jag håller faktiskt på gå ner i vikt  och jag har redan gett ner flera kg.. Bara för att jag inte råkar använda mig av extrema metoder för att gå ner i vikt.

ghjkl


RSS 2.0