Såhär tänkte jag..



Dessa skorna tänkte jag på när  såg klänningen, att det hade varit supersnyggt till,  och  det tycker jag att det blev också ;) va tycker ni ? hehe Jack The Ripper hamnade i bakgrunden ;)

ghjkl

NYTT



Köpte också ett pat svarta korta shorts eftersom mina svarta  är ganska slitna i färgen såå kändes det fräsht med ett par nya  och sköna var dem också :D  fickor fram och bak, gillas :)  (kanske inte världens bästa bild menmen)

Fick syn  på denna super snygga sommar klänningen ;)  den är halv genomskinlig och jag kom direkt att tänka på mina svarta höga  fest skor ,när jag såg klänningen och tänkte att den kommer vara supersnygg till skorna ;)  hehe



Det hade även kommit in lite nya hårproduktetr, för skandinaviskt torrt hår, så jag blev  nyfiken på om det fungerar, det är som ett balsam man ska spraya i håret efter man har duschat men det ska inte sköljas ur .. Jag sprayade i det igår för första gången såå vi får se om det fungerar.. Men håret fick iaf en härligt fräsch doft när jag hade sprayat i  det och det doftade så iaf halva dan idag oxå :D såå plus för det  och mitt hår var inte lika torrt idag :) menmen får se om det fungerar i längden . Värt att testa :)

ghjkl

NYTT



Shoppade nya skor igår ;)

 

Såhär ser dem ut :) jag har aldrig riktigt gillat kilklack och har aldrig haft ett par men eftersom jag älskar höga skor och  det blir jobbigt i längden  att ha skor med höga smala klackar om man ska gå i dem flera timmar en vanlig dag utan att festa och så såg jag dessa såå tyckte jag att dem var ändå rätt snygga så jag provade dem och dem var riktigt sköna :D de kan ju va skönt att ha såna en varm sommardag utan att få ont i fötterna..


ghjkl

Nyhet


Hiss eller diss ?

Psst ! har ni testat Lokas nya smak vatttenmelon/citron? jag gjorde det igår och jag måste faktiskt ge tummen upp för den  and btw  Loka har inga konstiga tillsatser/substanser endast naturligt kolsyrat vatten som är smaksatt  och det finns inget socker i den heller ..

Usch :(





Måndag 21/3:  Vakande hyfsat sent  men det blev sent igår ;) <3<3<3<3
 jaha uusch  idag är det hemresa då :( ..   det blev  chill och snacka  å käka lite göra iordning sig och packa .. sen drog vi till stan för "D" tänkte att jaa ville gå lite i stan men aah det blev lite fel ... menmen  såå det blev väntan på tåget.. som vanligt va tåget försenat-.-  haha men innan jag hann dra såå kom "S" till stationen  hehe  hann träffa han mkt :) men det är bara kul för han är rolig(hoppas det blir massa fler gånger)   :)  men sen kom tåget och  då var det dags att säga hejdå :( fy  det va riktigt jobbigt att gå på tåget och lämna "D"<3 jag ville inte hem ..

Saknar  "D"  <3<3<3<3

;)<3




Söndag 20/3 :   ja som vanligt va de ngn som sov rätt länge ;) hehe  men det blev sent dagen innan såå ..   När vi völ gick upp allihopa så städade vi undan i "S" lägenhet , chilla, snacka sen stack vi och handlade mat ,"S" var  värsta kocken  han lagade pommes med fläskfilé med en dödligt go sås  det var  mögelost  bla i , låter inte gott men var supergod och jag som inte gillar mögelost annars .. sen drog jag och "D" hem till honom och duschade , fy va ofräsch man kände sig liksom  , festat och såå .. det var nice att duscha sen  drog "S" till oss för vi tyckte de var hans tur nu ;) hehe  dom två alltså  man kan inte ha annat än riktigt kul med dom två jag typ  bara skrattar åt dem  ;) hehehe .... Sent på kvällen när "S" drog hem så käkade jag och "D" lite och kolla på film , det blev en riktigt mysig söndagskväll <3 och jag som inte gillar söndagar annars ..


Tycker om "D" riktigt  mkt <3<3<3<3



ghjkl

<3<3<3<3





Lördag 19/3:   Landade igår(fre)  och som vanligt va de jävla tågen inte i tid ! -.- ..  menmen kom iaf fram och resan gick bra det  var ju det viktigaste ;)  .. Jag och "D"<3 satte oss och  snacka en massa när jag landade hemma hos honom  och sen har vi redan hunnit igår vatt en runda hos "D  "s ena polare  S ,  hehe fy fan va kul jag hade åt och med dem två :P  heheh  craxy folks eller  insane? ;) men kul hade vi iaf, det blev massa snack , ut å gå en runda på kvällen och  dricka lite  och massa mer .. menmen det var lite av gårdagen. Lördagen bestod av att sova rätt länge en viss liten person är sömntuta  nummer ett ;) hehe men tycker om dig iaf <3  vi drog senare till "S" igen :)  det blev massa chill, snack och annat skit som vi hittade på ;) hehe  sen blev det förkrök hos "S" sen drog vi ut till  ett rätt svar stort uteställe , blev de va rätt fint där men kunde ha vatt lite mer drag men det  var helt okey :)  senare drog  vi hem sen till S och det blev att vi sov över för det blev så sent ..    

 Mys med D<3




ghjkl

Byebye fuckers !












Fredag(18/3) :  Nu drar jag här ifrån, byebye fuckers !   ;)  

<3<3<3<3<3<3<3<3




ghjkl

Hämtas ut ..






 
Jaha då vart det dags för att åka intill stan  och hämta ut ett paket som äntligen hade kommit ;) för nu kom inte paketet till det vanliga stället utan det kom dirket till posten såå jag fick  åka dit och hämta det :)




Yey ! det var mina Nike skor som hade kommit :D psst ! dem finns inte i Svergie ;) hehe
och ja det är guldglitter på dem :D  coolt va ? ;) hehe


ghjkl

Nu är det såhär ;)





Eftersom  jag har ett mkt händelsefullt liv  med mycket att göra heela tiden så har jag inte hunnit blogga ;)  hehe , jag blev sjuk  och så har det vatt endel måsten som skulle göras ..  Men nu kommer en uppdatering från förra veckans händelser :)


ghjkl

Gulligt va ;)

 

Jag och brorsan va inne på Nisses för ett tag sen såå skulle ha köpa  ett stort pärlset till Felicia och då han köpa ngn leksak till Emily oxå och så hittade jag den här, tyckte den var söt  och när man tryckte på svansen såå gjorde den två olika sorters ljud i från sig och såå lyste den rött vid munnen ;) hihih söt va ;)  men aah det blev ingen pålle till Emily vi hittade ingen bra leksak ..

ghjkl

Helt okey !




Helt okey väder idag solen glimtade fram lite på em :)   har vatt ute och grejjat heeela dan ..  sen blev det även em kort promenad med hunden ..



ghjkl

Snabb shopping ..



Innan jag drog hem såå var jag tvungen att dra intill stan för att köpa en blond hårfärg eftersom  en del av håret vart inte såå ljust som resten av håret och som det skulle ha blivit , såå nu ska de fixas till såå hoppas jag att det blir som det ska .. Sen blev det duschcremé , den avger en liten fräsh doft när man har duschat , riktigt nice ;) och sen såå är crémen ljusgrön  lite coolt ;) hehe ..

ghjkl


Dagens outfit



Det blev  vit Fred Perry tröja med långt mörkrosa linne å svarta smala jeans å en svart mössa med stora ringar till.. Usch  vilket väder det är idag plus att jag är astrött ..  Har varit på föreläsning hela dan riktigt jobbigt när man är såå här äckligt trött..


ghjkl

Köpa ?



För några dagar sen vas detoch tittade på en dammsugare kändes att det behövdes en ny , inte en dag för tidigt för det.. Så såg jag denna lilla coola dammsugare ;) men ahh det blev en helt annan i svart ist.. men det visade sig att den va riktigt bra ;)


ghjkl

Värd att se



Igår såg jag denna filmen, riktigt bra :) Den handlar om en kung som upptäcker en pojke och adpoterar honom till sin familj sedan fotsätter filmen om den här killen och hans bröder när dom är vuxna prinsar.. 

Bröderna planerar för att attackera den heliga staden almut, rykten säger att prinsessan av almut ska vara det vackraste som har skådats någon gång . Bröderna får fått veta att staden almut planerar och håller på med massa vapen för att förbereda krig.  När dem har intagit staden almut tänker den ena brodern tvinga prinsessan att ingå ett giftermål med honom ..  Resten får ni se själva ;)


ghjkl

Nyhet



Ny kategori har nu tillkommit på bloggen- Jag tipsar ..

För er tycker sallad är tråkigt såå kan jag säga att den är vad man gör den till precis som mycket annat :)
 Om man vill vara nyttig då är det bra att äta sallad men  mång tycker att en sallad är tråkig.
För att göra en nyttig sallad roligare  så kan man ha sallad, tomat, gruka  som dem flesta  brukar ha i men mitt tips är att lägga till andra frukter och nötter som man tycker om .  Ett exempel som jag tycker om är:
Sallad, tomat, kiwi, ananas, valnötter.  Men om man inte tycker om valnötter kan man ha andra nötter i solfrön är oxå ett tips man kan ha i en sallad.. Även andra frukter är tilllåtna det är bara fantasin som sätter stop ;)
Om man nu fortfarande tycker detta låter tråkigt då kan man faktiskt  välja något gott bröd till , kanske några steka bacon skivor att ha till eller bara en liten bit med grillad kyckligfile´ (:

ghjkl



........




*????????*


ghjkl

Vår !




Tjatja !  Vilket mysigt väder det har varit idag :D  massa sol , hur mysigt som helst ! I solen har det verkligen varit skönt, ganska varmt oxå :)  skönt nu att det äntligen börjar kännas som om våren är påväg :)  eller vad tycker ni ? (: idag har jag varit ute hela dan :)

ghjkl



Om bla "D"- Videoblogg





ghjkl

City ..






Såå blev naglarna :) vad tycks ? det blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig men blev rätt nöjd ändå. Hade precis landat i lilla city och efter en stund ringer dom och säger att hon jag skulle göra naglarna  hos var sjuk,  lite dåligt kunde ha ringt lite tidigare och meddelat  men  iofs fick hon reda på det på morgonen men ändå..  Men jag måste ändå ge credit för jag lyckades få samma tid (och samma dag) in fixad så det löste sig iaf :D såå stjärna i kanten för det .



När jag köper hårfärg  såå köper jag alltid detta märket för det är det bästa , inget av dem andra jag har provat än så länge har fungerat speciellt bra(fast det finns ju en hel djungel med olika märken såå) , men nu råkade det blir lite fail som måste fixas till , men så kan det alltid bli vilket märke man än använder :)




Blev även  lite Parfym och hårspray inköpt ett måste ;)  det var helt slut ju..

 

Lite smink oxå , behöves fyllas på ;) bara det som var nödvändigt inhandlades idag ;)


Blev faktiskt ett inpuls köp i väntan på min tid till att fixa naglarna ,  urringad lite halvgenomskinlig tight men ändå inte , känns lite som silke , jätte snygg på  och riktigt skön är den oxå ;)


ghjkl

Shopping




Det blev lite shopping och att fixa naglarna ;) hehe 
bilder kommer :)

Fixa fixa ..

 

Höll på att fixa mitt hår igår men ja det gick inte som tänkt .. imorn blir det intill stan å köpa mer  för att sen hem och fixa men först två lååånga å dryga föreläsningar.. SEN hoppas jag att det blir som tänkt för annars vet jag inte vad jag gör ..


ghjkl


Liten tripp..

 

*ganska fail bild på mig meen ajja den bjuder jag på*   igår såå var jag å kollade på bil, så det blev en liten dagstripp  och sen påvägen hem hämtade vi upp  Bekkx :)  för hon skulle komma över å vi skulle fixa lite ;) men jaah det blev inte såå som det var tänkt :( såå imorn efter två superlåånga å dryga föreläsningar såå måste ja intill stan å fixa en sak å rätta till det här .... Faan fan om det blir fail :(
ghjkl

........





*????????*


ghjkl

OMG !!!!



Ni vet Charlie Sheen ?  han som spelar Charlie i 2&½ men ,  för några veckor sen såå sa dem på TV3 att han har special kontrakt med bolaget som han spelar in 2& ½ men med . Det här special kotraktet innebar tydligen att han  kan inte bli uppsagd för  om han beter sig vårdslöst, omoget, dumt eller svinaktigt osv i verkliga livet, att han helt enkelt kan bete sig hur han vill utan att vara rädd att förlora kontraktet med dem.. Jag vet inte om alla vet om det men Charlie sheen har allvarliga problem  han festar dygnet runt i princip har åkt in akut flera gånger för avgiftning, varit med i massa" knarkskandaler"*knarkar mer eller mindre tydligen oxå* , han har oxå flera gånger varit inne på rehab   men jaah .. Och beter sig allmänt som ett svin det har tydligen gått så långt att hans gamla föräldrar är riktigt oroliga och vill omyndigförklara honom för att försöka få honom ur den här situationen så att han inte tar död på sig själv.. Med omyndigförklara menas med för er som inte vet att  man gör så att en person får en eller kanske två förmyndare som övervakar en och bestämmer över en. Man har alltså inte såå mycket att säga till om , det fungerar något liknandet som ungefär  som i en familj innan barnet blir 18..
Charlie Sheen beter sig likadant som hans rollfigur i serien han spelar fast typ 100 gånger värre i verkligheten. Så man kan  säga att Charlie inte spelar i någon rollfigur  utan att han är bara sig själv i serien.. Menmen  iaf  det jag vill komma till att  om serien fortsätter  och kommer med nya avsnitt utan Charlie Sheen  såå kommer jag nog inte att se programmet eftersom säga vad man vill om Sheen men han är jäkligt bra i serien ..
Just det ja som jag skrev i början om Charlies kontrakt pga  han har detta special kontraktet så kommer Charlie Sheen att stämma bolaget eftersom dem har gjort kontraktbrott och sagt upp honom ..

Vad tycker ni ?  Kommer ni som ser serien fortsätta se den utan Charlie Sheen? eller kommer ni sluta titta? (om nu serien fortsätter utan honom eller hur det blir)


ghjkl



Tja tja !



idag blir det att bädda sängen  för  pappi  har fixat mina sängben nu (igen) såå hoppas dem håller den här gången ;) hehe (Kom hem ca 16.00 idag , vatt på föreläsning heeeela dan)  blev en latte imorse för att orka med dagen ..  fixat med lite saker på datan för det är fortfarande strul med  vissa saker :( såå irriterande ..  får se om de funkar sen..  och såå blir det att sy lite ;) hehe  

Soon its gonna happend ;)


ghjkl

RSS 2.0