........





*????????*


ghjkl

Lite foton från igår









Va ute och fotade lite smått igår på em i vårsolen :)
va gjorde ni igår i det fina vårvädret ?:)
ghjkl

Eftersom det är påsk snart




I helgen som var såå hade pappa varit och köp lite fika och eftersom det är påsk snart så köpte han en liten marsipan kanin :D Söt  va ?;) har ni käkat ngt påskgodis än ? :)


ghjkl

Vår :D



Visst är det härligt med våren,solen och värmen ?:D man blir på bra humör då , blir inte ni det ? :)  riktigt mys är det :) .. Men själv har man inte kunnar varit ute såå mkt :( har haft en del att skriva och är fortfarande inte klar:( usch .. Men snart är det påsk iaf :)  då blir det massa lek med bekkxKex :D<3  får se vad vi hittar på för ngt :) Snart är det ju valborg :) vad händer då?  Vad ska ni göra ? :)
 Sen har jag lite att uppdatera oxå sen som jag inte har hunnit göra :)

ghjkl

Svar på tal..


Svar på kommentar:  Jo tyvärr är folk  väldigt överseriösa i dagens läge.. Men som jag har sagt innan  och jag säger det igen , allt som finns,skrivs och sägs i min blogg är sant.. Så det jag säger i videoinläggen är sant men jag är inte alltid så seriös när det VAD jag gör i videoinläggen. Jag har inte förändrats  det är samma jag som jag var innan. Men det började med att jag och min polare spelade in några på skojj och sen tyckte vi att det var roligt att lägga in för att man skulle skratta åt det, det är kul att flippa låt att va crazy. Precis man ska inte dömma hunden efter håren. Så som sagt JAG ÄR SAMMA JAG SOM JAG VAR FÖRUT, JAG HAR INTE FÖRÄNDRATS. Man ska inte dömma folk vare sig efter rykten, utseende eller uppfattning, samma sak gäller med mig.. Lär känna personen ordentligt på riktigt innan du dömmer, för vem vet vad man kan gå miste om. Tips till er alla ta inte allt så seriöst skämta lite, skratta lite,och ta inte allt som folk gör hela tiden så seriöst. Man kommer då inse att allt blir mkt roligare.Videobloggarna är till för att man ska skratta lite (men det som sägs är sant)

Kommentar:
Jag måste bara säga att det som folk ser på internet tar de inte som skämt! Man tror på det som folk skriver i sina bloggar man tror de är på det sättet. Även om vi kunde önska att det i te var så. Men folk gör som man inte borde egentligen de dämmer hunden efter håren. Så de som sagt och skrivit det som du säger har kanske en poäng i alla fall.


ghjkl

........






*????????*



ghjkl

........





*????????*

Seriöst ?





Haha  ska fölk nu börja bestämma om vad jag ska skriva i min blogg ?! jag upprepar i MIN blogg ?!  Jag skriver om va f*n jag vill i min blogg, men ni  kära läsare får gärna komma med förslag om vad ni vill läsa om  eller vad ni vill att jag ska skriva om . Men  jag bestämmer väl för f*n själv vad jag vill skriva om, ingen ska komma å sääga vad jag inte får skriva om..  En sak till  kommentarer gillas, men  endast om det är några vettigt att man har och säga annars behöver man inte kommentera alls, det är bara onödigt för jag bryr mig ändå inte. De som  kommer med  idiotiska kommentarer och som inte ens vågar skriva ert(riktiga) namn, alltså hur feg får man va? Kan inte ens stå för det man säger..  Det som står i min blogg är äkta  och det jag säger i min blogg är äkta.. Men  ehi kom igen , ta videobloggarna på skämt släpp loss lite , skratta åt det ..

 ETT TIPS: Om man hela tiden ska ta livet såå himla seriöst då blir det också tråkigt .. Släpp loss , flumma, va crazy , va insane  what ever , gör det bara för om du gör det märker du oxå att det blir mkt roligare, bry dig inte om vad folk tycker . Man lever bara en gång .. Folk är hela tiden så överspända å tar allt så seriöst , men kom igen va .. 

 ETT TIPS TILL: Döm inte folk efter utseende och rykten , lär känna personen innan du dömer för vem vet du kanske missar en underbar, rolig,go/gullig  person och det är inte värt det .  Inklusive mig: döm inte mig ,ge mig inga idiotiska kommentarer förens du har träffat och lärt känna mig .



ghjkl"It is better to be hated for what you are, than to be loved for what you are not."

........




*????????*

ghjkl

Det visste ni inte ?




Om  man  har problem med att håret växer långsamt ,håret på huvudet, ögonbrynet (för dem kanske har blivit failade när man har noppat dem) eller ngt annat. Iaf då hörde jag ett tips om att man kan presse vitlök och smörja in där man vill att håret ska växa snabbare   eller om man inte vill använda sig att vitlök skulle olivolja också fungera att smörja in med ..  Kanske ska testa på "D"  och se om det fungerar ? ;) hehe  nah skojja  :) han är precis perfekt som han är :D <3




ghjkl

Härligt !

 

Riktigt mys, vårvädret är framme idag med massa sol :D man blir såå glad , blir inte ni också på bättre humör ? Nu är det bara "D"  som saknas att vara ute och mysa med  i vårvädret ;)  idag åkte skinnjackan å solgalsögen på :D (dock måste jag  hitta en nu skinnjacka min är såååå sliten)  menmen får ha den sålänge tills jag hittar någon jag vill  ha..  Dock måste jag läsa en massa till imorn såå det blir inte att vara ute å chilla  precis :/ ..

Vad gör ni i det fina vårvädret ?
Någon förslag där man kan hitta snygga (äkta) skinnjackor ?

ghjklhmm, får se om jag kan fixa fler bra bilder snart ?  behövs ju.. Kanske hjälp med ny design snart oxå ? och lite annan blogghjälp ? måste prata med min kära bloggfixare ..

Minnen


 
Det är minnen det fy fan va vi hade kul den veckan å alla andra gånger vi har haft kul tsm, jag saknar det och jag saknar mina babes<3  nääe , sååhär får det inte vara får fixa det snart ....  Vill bara påminna er om att jag saknar och älskar er <3


ghjkl

UV



Fotot är taget innan utgång med P (kamera: min gamla mobil, saknar faktiskt den ibland)  Jag saknar min lilla Puma<3 det var länge seen vi sågs;( ,vi hade roligt när vi va i UV ....


ghjkl

DEN STORA FRÅGAN....



När kommer jag "D" ses igen ?  Det är frågan, ingenting är bestämt när vi ska ses igen.... Känns som en evighet sen sist :( Usch , det är lite jobbigt att vara utan han såhär länge....(länge å länge, kanske det inte är men kännbå så) Men dett är väl så när båda har saker och göra och då när man inte har precis fem min till varandra.. Men jag saknar "D" mkt och hoppas vi ses snaart .


ghjkl

........





*????????*


ghjkl

RSS 2.0